Uit het kerkblad

Zondag 15 oktober​​​ mw. M. Opgelder​

Zondag 22 oktober​​​ ds. M. Hofman

Vieren en doen

Zondag 15 oktober zal Maria Opgelder bij ons voorgaan in de dienst. Zij is een oude bekende gezien de pastorale stage die ze vorig jaar bij ons heeft gedaan.

Tijdens de dienst is de eerste collecte bestemd voor het Orgelfonds en de tweede collecte voor de Energielasten.

De bloemen in deze dienst worden verzorgd door de fam. van Elk.

Uitnodiging Vrijzinnige Studiekring

Tijd: donderdag 28 oktober 2017

Gastspreker:  dhr. Tjeu van den Berk
Onderwerp:  ‘Het oude Egypte, bakermat van het jonge Christendom’.
Plaats: zaal achter de Oudshoornse Kerk, Oudshoornseweg 90 te Alphen aan een Rijn.
Toegang voor niet leden bedraagt: € 5,00

‘Tjeu van den Berk spreekt over bronnen van het christendom die lang verborgen zijn gebleven. Niet in het orthodoxe Jeruzalem, het klassieke Athene of het wettische Rome, maar in de smeltkroes van het gnostieke Alexandrië ontstonden de grote mythen van het jonge christendom.

Website in nieuw jasje

Misschien even wennen, maar het moest er een keer van komen. Een nieuw logo, een prettige weergave op uw smart-phone of tablet en heel veel andere zaken.

Uw reactie wordt op prijs gesteld:

• als iets niet correct wordt weergegeven of niet werkt

Uw foto's op de website...

• Heeft u leuke foto’s die typerend zijn voor de activiteiten en informatie pagina’s? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kopij:
    • tekst voor pagina's: in Word-formaat (voorkeur), PDF voor (beleids)documenten.
    • foto’s als zodanig (JPG of PNG).

Zelf informatie op de website bijhouden?

• U kunt zelf zorgen dat uw specifieke informatie actueel blijft en daarvoor rechten krijgen.
    Het is redelijk eenvoudig.

Stuur reacties naar: René van Elk

rene IMG 20170924 1106392b

Beleidsplan 2017-2021 van de Oudshoornse Kerk

Het nieuwe beleidsplan is klaar.

De ondertitel: Waardevol verbinden.

Ga naar het beleidsplan