Videoclip Remko Harms

Het is algemeen bekend dat de akoestiek van de Oudshoornsekerk alom geprezen wordt. Ook de schitterende gebrandschilderde ramen en het mooie Hess-orgel zijn alom bekend.

Reden voor de business partner van Remko Harms, Angenita van der Vlugt om samen met de zanger in de Oudshoornsekerk een videoclip op te nemen voor de Amerikaanse markt van het lied “Gentle Savior”. Twee jaar geleden heeft het Museum Catharijneconvent, de Rijksdienst voor het Culturele Erfgoed, al besloten de kerk uit 1665 op te nemen in het boek van de 100-mooiste kerkinterieurs van Nederland.

De zanger Remko Harms is bekend van meerdere Musicals, TV-programma “Op zoek naar joseph”, hij was een van de zangers van LA The Voices. De jarenlange samenwerking met Remko en Hour of Power heeft er toegeleid dat bij de start van zijn carrière in 2016 Remko een concert heeft gegeven in USA in Sheperd’s Grove.

In mei van dit jaar staat de zanger met het “Mormon Tabernakel Choir” in Utah, Salt Lake City.