NPB Koor

Komt u wel eens op dinsdagavond langs de Oudshoornse kerk? Is het u dan ook opgevallen dat er gezang te horen is? Dat klopt! Elke dinsdagavond wordt er in de Oudshoornse kerk met plezier gerepeteerd door de leden van het Koninklijk Zangkoor van de Nederlandse Protestantenbond.

Ons zangkoor bestaat uit een ensemble van vrouwen dat repeteert op dinsdagavond van 19.30-21.00 uur.
Inmiddels zijn we 4 jaar op weg in onze nieuwe samenstelling met ons nieuwe repertoire.
We zijn gegroeid van 12 naar 19 vrouwen. We zingen regelmatig 4-stemmige stukken. Leren elke keer weer bij. Er wordt hard gewerkt onder de bezielende leiding van een jonge dirigent.

Heeft u ons horen zingen. Onze enthousiaste verhalen gehoord en bent u nieuwsgierig geworden? Schroom niet om eens te komen luisteren. meezingen mag natuurlijk ook. Voel je je prettig, en wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat dat niet het geval zal zijn, meld je dan als lid. Wat is nu mooier om te kunnen zeggen dat je lid bent van een koor dat al 130 jaar bestaat.

Yvonne Kranenburg
voorzitter