Cornelis de Vlaming Concerten

Deze worden georganiseerd door de Culturele Stichting Cornelis de Vlaming.

Voor gedetailleerde informatie over deze concerten: naar de website Cornelis de Vlaming naar de website Cornelis de Vlaming

De Culturele Stichting Cornelis de Vlaming organiseert jaarlijks een fantastische serie concerten in de Oudshoornse Kerk. Dankzij deze Stichting hebben al vele bijzondere en vaak beroemde musici acte de présence gegeven in de al even bijzondere akoestiek van de kerk. Ook voor het seizoen 2018 – 2019

Programma 2019-2020

22 sep 2019 Fancy Fiddlers zondag 14:30
24 okt 2019 Wiener Mozart Trio donderdag 20:15
21 nov 2019 Apollo Ensemble donderdag 20:15
16 jan 2020 Ensemble Lumaka donderdag 20:15
12 mrt 2020 Van Swieten Society donderdag 20:15
28 mrt 2020 Apollo Ensemble
Extra concert
zaterdag 19:30
afwijkende toegangsprijs
16 apr 2020 Hollands Vocaal Ensemble & Prisma Strijktrio donderdag 20:15

Het openingsconcert is altijd op  zondag, de overige concerten vinden plaats op de donderdagen.

Locatie: Oudshoornsekerk
Oudshoornseweg 90
2401 LC Alphen aan den Rijn

Toegangskaarten kosten € 20,00 per stuk en zijn online te bestellen via www.cornelisdevlaming.nl of stuur een email naar

De entree bedraagt EUR 20,00 p.p. inclusief een consumptie.
De kerk is rolstoltoegankelijk. In de directe omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kaartverkoop:
- via onze website: www.cornelisdevlaming.nl
- per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.- via de website van Theater Castellum:  www.theatercastellum.nl
- Boekhandel Haasbeek, Julianastraat 26, 2405 CH Alphen aan den Rijn
- Boekhandel Haasbeek, Keizershof 78-86, 2402 CX Alphen aan den Rijn
- en, voor zover beschikbaar, in de kerk op de avond zelf.

Lunchconcerten algemene informatie

Vanaf 12.15 uur wordt een lekkere lunch geserveerd.
Om 13.00 uur is het concert en na afloop is er een ontmoeting met de musici, bij een hapje en een drankje.

De toegangsprijs inclusief lunch en hapje/drankje bedraagt eur 15,-. Als u uiterlijk op de vrijdag voor het concert reserveert via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. betaalt u slechts eur 12,50. Onder de 18? Dan betaal je eur 5,-.

De lunchconcerten in de Oudshoornse Kerk worden georganiseerd door vrijwilligers van de wijkgemeente. Ons uitgangspunt is dat het prachtige kerkgebouw door zoveel mogelijk mensen benut moet worden, ongeacht hun religieuze overtuiging of het ontbreken daarvan.

We proberen met de concerten tevens een bijdrage te genereren aan de kostbare instandhouding van het gebouw en het prachtige Hess-orgel.