flyer head

Concertserie aan de Rijn

 

Beste luisteraars en concertbezoekers!

Het klimaat om concerten te organiseren heeft een lange periode onder druk gestaan en dat hebben wij in de Oudshoornse Kerk ook gemerkt. We zijn dan ook oprecht blij om een nieuwe concertreeks aan te kondigen voor het seizoen 2021 – 2022. We werken hierbij samen met de Stichting Podium Noot en onder de noemer: Concertserie aan de Rijn

Nog niet alle data staan vast, maar we kunnen u al wel het volgende aankondigen:

Zondagmiddag 3 oktober 15.30 uur geeft meesterpianist Erwin Rommert Weerstra een recital met Impromptu’s van Franz Schubert en mazurka’s, walsen, een scherzo, een nocturne en de beroemde Fantaisie Impromptu uit het postume Opus met nummer 66. Een voorproefje kunt u bekijken en beluisteren op   https://vimeo.com/543205437.

U bent van harte welkom om dit recital bij te wonen. Met voorbehoud voor wijzigende RIVM-richtlijnen hanteren we bij onze concerten voorlopig het coronatoegangsbewijs (QR-code en ID-bewijs). Ook zullen wij u bij aanvang van het concert moeten vragen of u geen gezondheidsklachten heeft die een risico kunnen vormen voor de andere bezoekers en de musici.

De toegangsprijs voor het concert op 3 oktober bedraagt € 20,- en dat is inclusief de nazit met een hapje en een drankje. Er is geen pauze.

Mis dit concert niet. U kunt vooraf reserveren met een van de volgende opties:

  • Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het aantal kaarten dat u wilt kopen.
    U ontvangt een email terug met de instructies om te betalen en vervolgens krijgt u de bevestiging.
  • Koop een kaart via Eventbrite, waar u direct met iDeal kunt afrekenen. U betaalt dan een klein bedrag aan servicekosten.
  • Ook aan de zaal kunnen kaarten worden gekocht, liefst met PIN. U loopt wel de kans op uitverkocht', mede omdat wij nog niet alle zitplaatsen mogen gebruiken. Wees er dus snel bij!

Houd uw agenda alvast vrij:

Op zondagmiddag 7 november zullen Lenny Kuhr & Friends een optreden verzorgen, nadere details volgen binnenkort.

Als u per mail op de hoogte gehouden wilt worden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u mist niets meer!