flyer head

Oudshoornse Kerk

 

Beste luisteraar en concertbezoeker!

 

De lunchconcerten die geprogrammeerd staan voor de maand juni 2020 kunnen helaas geen doorgang vinden. Er worden te zijner tijd nieuwe data voor deze concerten bepaald, in overleg met de uitvoerenden. Als u actief op de hoogte wenst te blijven van onze plannen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin dat u akkoord gaat met het ontvangen van onze updates over de concerten. 

Voor het eveneens afgeblazen concert rondom Mozart’s Gran Partita hebben wij een nieuwe datum vastgesteld, veiligheidshalve pas op 30 mei 2021. Laten we hopen dat we tegen die tijd, wellicht zelfs wat eerder, op een zoveel mogelijk genormaliseerde manier invulling kunnen geven aan onze plannen. Voor nu danken wij u voor uw geduld. 

Met een hartelijke groet uit de Oudshoornse Kerk, Ad Hesseling

Zondagse Concerten in 2020

De Oudshoornse Kerk is een sfeervol monument dat is gebouwd in 1665. De akoestiek is ongelooflijk en stelt musici in staat hun verhaal in vrijwel ideale omstandigheden te vertellen.

In 1783 is de kerk verrijkt met een orgel van buitengewone klankschoonheid, gebouwd door Johannes Hermanus Hess. Het onderhoud is voor de relatief kleine wijkgemeente een doorlopende uitdaging. Om aan al deze kosten bij te dragen worden daarom door de wijkgemeente jaarlijks een aantal zondagse lunchconcerten georganiseerd, in aanvulling op de activiteiten van de Stichting Cornelis de Vlaming. Op www.cornelisdevlaming.nl leest u daar alles over.

Als u per email op de hoogte gehouden wilt worden van de concerten: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u mist niets meer. En als u onze mails dan ruimhartig naar uw vrienden en familie doorstuurt, helpt u ons flink!

Flyer Concertreeks 2020

Concerten Stichting Cornelis de Vlaming in de Oudshoornse Kerk


De Culturele Stichting Cornelis de Vlaming organiseert jaarlijks een fantastische serie concerten in de Oudshoornse Kerk. Dankzij deze stichting hebben al vele bijzondere en vaak beroemde musici acte de présence gegeven in de al even bijzondere akoestiek van de kerk.

De Culturele Stichting Cornelis de Vlaming organiseert jaarlijks een fantastische serie concerten in de Oudshoornse Kerk. Dankzij deze stichting hebben al vele bijzondere en vaak beroemde musici acte de présence gegeven in de al even bijzondere akoestiek van de kerk.

Het programma voor het seizoen 2020-2021 ziet het er als volgt uit

27 september 2020 - Fancy Fiddlers (let op: zondagmiddag)
22 oktober 2020 - Lenneke Ruiten
19 november 2020     - Hexagon Ensemble
21 januari 2021 - Combattimento
04 februari 2021 - Hollands Vocaal Ensemble18 maart 2021 - Wendy Roobol
22 april 2021 - Ciconia Consort met medewerking van Herman Pley

Het openingsconcert van het seizoen 2020-2021 begint met de Fancy Fiddlers op zondagmiddag 27 september a.s. (aanvang 14.30 u). De overige concerten vinden plaats op de donderdagen en beginnen om 20.15 uur. Uitgebreide informatie vindt u op de website:
 naar de website Cornelis de Vlaming naar de website Cornelis de Vlaming

Toegangskaarten kosten € 21,00 per persoon inclusief een consumptie. Per concert zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar en kunnen uitsluitend via de volgende adressen worden besteld via de:

  • website: www.cornelisdevlaming.nl
  • website: www.theatercastellum.nl
  • mail:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Losse kaartverkoop aan de zaal is om veiligheidsredenen dit seizoen niet mogelijk. Om de concerten veilig te kunnen laten plaatsvinden zullen de Corona-maatregelen van het RIVM e/o de overheid strikt worden gevolgd. De Oudshoornse Kerk is zo ingericht dat aan de voorgeschreven maatregelen wordt voldaan.