Kerk huren

Wilt u de Oudshoornsekerk huren, bijvoorbeeld voor een huwelijksdienst, dat kan. Neemt u hiervoor contact op met mw. Barbera Bolt-Roza, zij kan u ook informeren over de tarieven. M: 06 12 02 65 90 of

Trouwen

Direct naar de site Trouwen aan de Oude Rijn

Uitvaartplechtigheid

U kunt de Oudshoornse Kerk ook reserveren voor een uitvaartplechtigheid.

Verhuur mogelijkheden:

a. Kerkzaal
b. Achterzaal
c. Catering opties
d. Gebruik orgel en piano
e. Wij doen ook rondleidingen

Hieronder kunt u een virtueel kijkje nemen in de Oudshoornse kerk met deze prachtige 360 graden tour.

Klik op de cijfers rechtsonder in de foto :
NUL om binnen te starten of EEN om vanaf de kansel rond te kijken of TWEE om in het orgel te kijken. Houd de muis ingedrukt op de foto en verplaats deze (ingedrukt), om rond te kijken.

Op uw smartphone:
Het mooiste werkt het als u deze horizontaal houdt en zelf met uw scherm met de horizon meebeweegt, omhoog, omlaag etc.