Hexagon Ensemble

Dit programma werd speciaal voor het 30-jarig jubileum van het Hexagon Ensemble samengesteld en grotendeels gearrangeerd door componist Micha Hamel. En wie Micha kent, weet dat hij altijd in is voor nieuwe ideeën en garant staat voor verrassingen. Dus ook Panorama Beethoven is een programma vol verrassingen, mis het niet!

Over Panorama Beethoven

Een enorme variëteit aan ideeën, kleuren en vormen kenmerkt het enorme oeuvre van Beethoven. Het blijft tot op de dag van vandaag ontzagwekkend dat hij in zijn eentje een geheel nieuwe stijlperiode inluidde: de Romantiek. In dit programma presenteert Hexagon dan ook een aantal van de vele gezichten van Beethoven. Lyrische hartenkreten, de viering van de heilige natuur, heerlijke melodieën, flitsende blazersmuziek, romantische pianoklanken. Beethovens werken wordt aangevuld met muziek van bewonderaar Schubert, leerling Reicha en navolger Strauss.

 naar de website Cornelis de Vlaming naar de website Cornelis de Vlaming

Evenement-informatie

Startdatum 03-03-2022 20:15
Locatie Oudshoornse Kerk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.