Pianorecital van meesterpianist Erwin Rommert Weerstra

Zondagmiddag 24 april 2022 vanaf 15.30 uur

geeft meesterpianist Erwin Rommert Weerstra een recital met Impromptu’s van Franz Schubert en mazurka’s, walsen, een scherzo, een nocturne en de beroemde Fantaisie Impromptu uit het postume Opus met nummer 66 van Chopin.

Een voorproefje kun je bekijken en beluisteren op Vimeo

De toegangsprijs voor dit concert bedraagt eur 20,- inclusief gezellige borrel met hapjes na afloop. Als je dit concert wilt bijwonen heb je 2 opties:

Optie 1.

Je kunt je hier linksonder inschrijven, dan kun je als je dat wilt op de hoogte worden gehouden van de concerten die we organiseren. Je kunt met jouw inschrijving meerdere kaarten bestellen, vermeld het aantal even in het veld 'comments' bij de inschrijving. Enige tijd voor het concert ontvang je een email met instructies hoe te betalen. Contante betaling aan de zaal is mogelijk (liever niet!) maar alleen als er vooraf is gereserveerd. Als je dan onze mail met betalingsinstructies ontvangt, laat je ons weten dat je contant zult betalen, onder vermelding van het aantal kaarten dat je wilt reserveren. We willen namelijk de catering zo efficiënt mogelijk voorbereiden. 

Optie 2.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je naam en hoeveel kaarten je wilt reserveren. Je ontvangt dan na enige tijd een mail met instructies hoe te betalen. Contante betaling aan de zal is mogelijk (liever niet!) maar alleen als er vooraf is gereserveerd. Als je dan onze mail met betalingsinstructies ontvangt, laat je ons weten dat je contant zult betalen, onder vermelding van het aantal kaarten dat je wilt reserveren. We willen namelijk de catering zo efficiënt mogelijk voorbereiden.

Evenement-informatie

Startdatum 24-04-2022 15:30
Locatie Oudshoornse Kerk

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.