Hof van Eten

Iedere derde woensdag van de maand kan men tegen een kleine vergoeding deelnemen aan een maaltijd die door vrijwilligers verzorgd wordt. Deze bijeenkomsten met de naam ‘Hof van Eten’ vinden plaats in de zaal van de kerk en zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, lief en leed te delen en het gemeente zijn gestalte  te geven.

Op woensdag, 18 Oktober is er van 17.00 – 19.00 uur weer een Hof van Eten in de achterzaal van de kerk.

Er zal u zoals altijd een heerlijke maaltijd voorgezet worden met een glaasje wijn erbij.

De kosten bedragen € 5,00. Er is altijd veel belangstelling voor de maaltijden maar als u zich van tevoren even meldt bij Loes Marcin, telefoon 06 207 461 22, dan is er altijd nog wel plaats.